Κατηγορίες

Στρώμα MEMORY 1,50Χ2,00

Mε το κορυφαίο στρώμα Memory από υλικό υψηλής τεχνολογίας απο το διαστημικό πρόγραμμα τής NASA, το σώμα σας ξεκουράζεται πραγματικά, με την ανατομική στήριξη που προσφέρει μόνο το Memory viscoelastic foam. Έχει την μοναδική ικανότητα να αντιδρά ανάλογα με τον βαθμό πίεσης που δέχεται από το σώμα κατά την διάρκεια του ύπνου και να προσαρμόζεται ανάλογα, αγκαλιάζοντας όλες τις καμπύλες του σώματος.Επιπλέον η ειδική σύνθεση του προσφέρει τέλεια στήριξη χωρίς να δημιουργεί σημεία πίεσης στο σώμα.

Ο ύπνος δεν είναι μόνο μια φυσιολογική λειτουργία, αλλά και απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου.

Αυτή η φυσική διαδικασία καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της  ζωής μας αφού επηρεάζει όλους τους τομείς της,από την εξωτερική μας εμφάνιση μέχρι το πώς νιώθουμε και  λειτουργούμε σε καθημερινή βάση. Αποτελεί, άλλωστε, το ένα τρίτο της συνολικής διάρκειας της ζωής μας.

Όταν κοιμόμαστε καλά τη νύχτα, το πρωί ξυπνάμε ανανεωμένοι, έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ή τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Πόσες φορές όμως έχετε ξυπνήσει πιασμένοι, κακοδιάθετοι και άκεφοι;

Πόνοι στη μέση και στον αυχένα, πονοκέφαλοι, πιασίματα και σωματική δυσφορία μπορεί να οφείλονται στο στρώμα που χρησιμοποιείτε.

Η κακή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου και η πίεση στην σπονδυλική στήλη και τις  αρθρώσεις είναι οι βασικές αιτίες των περισσοτέρων προβλημάτων

Όταν κοιμάστε σε ένα στρώμα Memory η σπονδυλική στήλη και οι αρθρώσεις σας ξεκουράζονται στη φυσική τους θέση. Το βάρος του σώματος κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του στρώματος, απορροφώντας τους κραδασμούς και τις πιέσεις. Προσφέροντας άριστη στήριξη ανακουφίζει από τους πόνους και τα προβλήματα ύπνου. Έτσι κοιμάστε ακόμα πιο ήσυχα και γαλήνια και ξυπνάτε ξεκούραστοι, γεμάτοι ευεξία για όλη τη μέρα.

Το μυστικό του καλού ύπνου κρύβεται στο Memory foam, το υλικό το οποίο αποτελεί τη βασική επιφάνεια του στρώματος Memory

Το στρώμα παραδίδεται με στρωματοθήκη απο ALOE VERA.

Παράγεται σε οποιαδήποτε διάσταση.

Ενδεικτική τιμή γιά στρώμα 1,50 Χ 2,00 μαζί με στρωματοθήκη απο ALOE VERA ΚΑΙ 2 ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΔΩΡΟ      €900,00 + ΦΠΑ

Όλες οι τιμές των προιόντων είναι με το νόμιμο ΦΠΑ
Αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ με αντικαταβολή