Κατηγορίες

1385.00 In stock
περιλαμβάνει ΦΠΑ
Πολυθρόνα Μασάζ SL-A30-6

Η πολυθρόνα έχει σχεδιαστεί με τέσσερις κεφαλές μασάζ και με γνώμονα τον αθόρυβο μηχανισμό μασάζ που μπορεί να κινηθεί πάνω-κάτω στην πλάτη. Είναι προγραμματισμένη να κάνει διάφορα είδη μασάζ, pressing, kneading, tapping, knocking, συγχονισμένο kneading και knocking.
Έχει σχεδιαστεί με δύο τρόπους ελέγχου για το ανώτερο σώμα: αυτόματο, και ενός χειροκίνητου.
Κάτω από την επιλογή της χειροκίνητης λειτουργίας, υπάρχουν τρεις επιλογές: συνολικό μασάζ, σταθερό μασάζ και μερικό μασάζ. Και κάτω από το σταθερό μασάζ, ο μηχανισμός μασάζ μπορεί να προσαρμοστεί πάνω και κάτω και σε πέντε διαφορετικές ταχύτητες. Όταν λειτουργείτε τους ακόλουθους τρόπους μασάζ: pressing, flapping και knocking χωριστά, το πλάτος του μηχανισμού μασάζ έχει τρεις επιλογές: μεγάλη, μεσαία και στενή.
Το μαξιλάρι του καθίσματος είναι εξοπλισμένο με τέσσερις αερόσακους, το υποπόδιο είναι εξοπλισμένο με δώδεκα αερόσακους και τα πόδια είναι εξοπλισμένα με δέκα αερόσακους. Υπάρχουν τέσσερις τρόποι μασάζ και δύο διαθέσιμες επιλογές έντασης.
Υπάρχουν τέσσερις μαστοειδής οι οποίοι βρίσκονται τόσο στο υποπόδιο όσο και στη θέση των ποδιών για να κάνουν ενεργό ενυσχημένο μασάζ στην περιοχή της περιφέρειας του μυρού, τα πόδια και στα σημεία του πέλματος που αντιστοιχούν σύμφωνα με το σιάτσου στις περιοχές των του σώματος, όπως των πνευμόνων, της καρδιάς, του ήπατος, της χοληδόχου κύστης, του νεφρού, του δωδεκαδάκτυλου, του παγκρέατος, του κεφαλιού, των ώμων, τον οισοφάγο, τα μάτια, τα αυτιά, τον θυρεοειδή αδένα και την τραχεία.
Τα δύιο μέρη του υποπόδιου μπορούν να ανέβουν ή να κατέβουν ηλεκτρικά, χωριστά ή από κοινού με την πλάτη.
Μόλις ενεργοποιείτε ττο χειριστήριο, η θέση του μηχανισμού μασάζ στους ώμους μπορεί να ρυθμιστεί σε πέντε βαθμούς και μπορεί να απομνημονευθεί. Όταν το χειριστήριο είναι σε κατάσταση αναμονής, ο μηχανισμός μασάζ θα επιστρέψει πίσω στην υψηλότερη θέση της πλάτης και να σταματήσει το μασάζ.
Ειδικός σχεδιασμός για την ασφάλεια, όταν το υποπόδιο κινείται προς τα κάτω και αγγίξει κάτι, όπως παιδιά και οικόσιτα ζώα, το κάτω μέρος του υποπόδιου θα χωρίσει αυτόματα για την αποτελεσματική προστασία της ασφάλειας της ζωής και του πλούτου.
Η πολυθρόνα είναι μεγάλη, άνετη, με πολυτελές και κλασικό σχεδιασμό.
Διαστάσεις: 116 x 73 x 120 εκατοστά.
Βάρος συσκευασίας (καθαρό/μικτό): 78 / 90 κιλά.
Διαστάσεις συσκευασίας: 122 x 76 x 76 εκατοστά.

Κατασκευαστής : ΜΕΚΜΑ

Όλες οι τιμές των προιόντων είναι με το νόμιμο ΦΠΑ
Αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ με αντικαταβολή