Κατηγορίες

20.00 In stock
περιλαμβάνει ΦΠΑ
Medela Μπιμπερό Calma μόνο για μητρικό γάλα

Με το Μπιμπερό Calma το γάλα ρέει μόνο όταν το βρέφος ρουφά και δημιουργεί κενό ώστε να ενεργοποιήσει τη ροή. Έτσι, δίνεται στο βρέφος η δυνατότητα να αναπνέει, να καταπίνει και να κάνει παύσεις όπως και στον φυσικό μητρικό θηλασμό, ώστε να μπορεί να συνεχίσει εύκολα και να επιστρέψει χωρίς πρόβλημα στο στήθος της μητέρας του, χωρίς να υπάρξει σύγχυση θηλών, απολαμβάνοντας έτσι τον μοναδικό δεσμό του θηλασμού για περισσότερο χρόνο.

Λάβετε υπόψη σας ότι, μια απλή θηλή μπιμπερό αναγκάζει το βρέφος να αλλάξει τη φυσική του συμπεριφορά διατροφής. Ακόμη και όταν το βρέφος δεν ρουφά ενεργά, το γάλα ρέει ελεύθερα και το βρέφος πρέπει να σταματήσει τη ροή του γάλακτος ώστε να αναπνέει και να κάνει παύσεις. Για να αποφευχθεί αυτό, και μετά από τεκμηριωμένες επιστημονικές έρευνες, η Medela δημιούργησε το νέο Μπιμπερό Calma.

Εάν το μωρό έχει ήδη χρησιμοποιήσει άλλη θηλή, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με το Calma η ροή του γάλακτος ελέγχεται από την υποπίεση που εξασκεί το μωρό και από το σύστημα ελέγχου ροής του γάλακτος. Αυτό δεν ισχύει για τις άλλες θηλές, οπότε πρέπει να επιδείξετε υπομονή.

Χρειάζεται μόνο ένα μέγεθος θηλής καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης του.
Διαθέτει φιάλη 150ml.
Ο κατασκευαστής προτείνει αλλαγή της θηλής κάθε 3 μήνες.

Όλες οι τιμές των προιόντων είναι με το νόμιμο ΦΠΑ
Αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ με αντικαταβολή