Κατηγορίες

Ηλεκτρονικό θήλαστρο Freestyle

Ένα από τα μικρότερα ψηφιακά θήλαστρα στον κόσμο το Freestyle της Medela  βοηθά τις μητέρες να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο και τους προσφέρει ελευθερία κινήσεων κατά την άντληση. Το Freestyle είναι ιδανικό για καθημερινή και συχνή χρήση.

Αποτελεσματικό: η ταυτόχρονη άντληση σε συνδυασμό με την Τεχνολογία 2-Φάσεων αυξάνει την ποσότητα του μητρικού γάλακτος

Πρωτοποριακό: μικρό, ελαφρύ και αθόρυβο, μετατρέπει την άντληση  σε μία εύκολη και φυσιολογική διαδικασία

Εύκολο: οι προσωπικές ρυθμίσεις κενού αέρος και η λειτουργία μνήμης, προσφέρουν μέγιστη ευκολία

Ολοκληρωμένος έλεγχος: η οθόνη αναφέρει όλες τις σχετικές πληροφορίες

Η διπλή άντληση βοηθάει στην αύξηση και διατήρηση της παραγωγής του μητρικού γάλακτος.

 

Το καλύτερο για το μωρό σας

Αποχωρίζεστε το μωρό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας;  Δεν μπορείτε να θηλάσετε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή επειδή το μωρό σας πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο;  Το ψηφιακό θήλαστρο διπλής άντλησης Freestyle σας βοηθά να αντλείτε το μητρικό γάλα εύκολα και αποτελεσματικά – όπου και αν βρίσκεστε. Με τη διπλή άντληση εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και ενισχύετε την παραγωγή γάλακτος.

Η Τεχνολογία Νέας Γενιάς 2-Φάσεων είναι βασισμένη στο φυσικό ρυθμό θηλασμού των βρεφών: γρήγορες  θηλαστικές κινήσεις ακολουθούνται από αργές και πιο έντονες, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη ροή του μητρικού γάλακτος.  Η γρηγορότερη εκκίνηση και η μέγιστη ροή μειώνουν σημαντικά το χρόνο της άντλησης. Έτσι μπορείτε να αντλείτε περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο – και με περισσότερη άνεση.

Το ένστικτο των βρεφών μετατρέπεται σε τεχνογνωσία.

Με ποιον τρόπο διαφέρει το Freestyle από τα υπόλοιπα θήλαστρα;

Το Freestyle έχει σχεδιαστεί ειδικά για καθημερινή και συχνή χρήση.  Η ολοκληρωμένη λύση σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μέγιστη ελευθερία ενώ αντλείτε. Το διπλό θήλαστρο σας εξοικονομεί περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και για το μωρό.

Η πρακτική ‘όλα-σε-ένα’  λύση σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ασφαλή και εύκολη άντληση ενώ είστε εν κινήσει:

  • Μικρό και ελαφρύ ψηφιακό θήλαστρο
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χρόνο ζωής έως και τρεις ώρες
  • Ολοκληρωμένο σετ αποθήκευσης, ψύξης και μεταφοράς μητρικού γάλακτος

Η άντληση είναι γρήγορη, αποδοτική και εύκολη, χάρη στο διπλό θήλαστρο και στην Τεχνολογία 2-Φάσεων του ψηφιακού θηλάστρου Freestyle.

Λειτουργία φιλική προς τη μητέρα

Το διπλό ψηφιακό  θήλαστρο είναι εύκολο στη χρήση.  Έχετε τη δυνατότητα, είτε να εναλλάσσεστε από μόνη σας ανάμεσα στις δύο φάσεις, ή να ρυθμίσετε εκ των προτέρων τις βολικότερες για εσάς ρυθμίσεις έντασης με το απλό πάτημα ενός  κουμπιού.

Όταν επιλέξετε το επιθυμητό επίπεδο έντασης και το πρότυπο θηλασμού που σας βολεύει, η  λειτουργία της μνήμης μπορεί να αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις σας και να τις ανακαλέσει εύκολα την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το θήλαστρο.

Το ψηφιακό  θήλαστρο Freestyle προσφέρει πλήρη έλεγχο και ασφάλεια κατά την άντληση του μητρικού γάλακτος:  η μεγάλη LCD οθόνη σας δείχνει τις πιο σημαντικές πληροφορίες:

  • Το επίπεδο της έντασης
  • Τη διάρκεια της άντλησης
  • Την κατάσταση της μπαταρίας

Το ψηφιακό θήλαστρο Freestyle διαθέτει επίσης φωτισμό, ο οποίος είναι χρήσιμος για την άντληση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος χοάνης

Κάθε μητέρα χρειάζεται το προσωπικό της μέγεθος χοάνης.  Αυτό είναι σημαντικό για μία ευχάριστη περίοδο θηλασμού χωρίς πόνο και για την αποτελεσματικότερη άντληση του μητρικού γάλακτος από το στήθος σας, σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Η Medela προσφέρει 5 διαφορετικά μεγέθη χοάνης.

Προϊόντα χωρίς BPA και καθαρισμός σε βάθος – για το καλό του μωρού σας

Όλα τα εξαρτήματα  που έρχονται σε επαφή με το μητρικό γάλα είναι 100% χωρίς BPA και εύκολα στον καθαρισμό,  ανεξαρτήτως αν τα βράσετε, τα απολυμάνετε ή τα καθαρίσετε χρησιμοποιώντας τα σακουλάκια αποστείρωσης μικροκυμάτων.

Όλες οι τιμές των προιόντων είναι με το νόμιμο ΦΠΑ
Αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ με αντικαταβολή