Κατηγορίες

επιθέματα στήθους μίας χρήσης Disposable Bra Pads

Υποφέρετε από υπερβολική διαρροή γάλακτος;

Τα επιθέματα στήθους μίας χρήσης της Medela είναι ειδικά σχεδιασμένα για υπερβολική διαρροή γάλακτος.

Προσαρμόζονται στο σχήμα του στήθους σας προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση χάρη στο λεπτό υλικό τους που «αναπνέει».

Το ειδικό αυτό υλικό είναι, επιπλέον, εξαιρετικά απορροφητικό και η αυτοκόλλητη ταινία συγκράτησης διασφαλίζει τη σταθερή τους θέση.

Τα επιθέματα στήθους διατίθενται σε ατομική συσκευασία, που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμα για άμεση χρήση, παραμένοντας υγιεινά καθαρά


Μοναδική απορροφητικότητα υγρασίας. Τα πολύ απορροφητικά υλικά απομακρύνουν την υγρασία από το στήθος γρήγορα και το διατηρούν στεγνό. Τα επιθέματα στήθους μίας χρήσης της Medela παρέχουν μεγάλη απορροφητικότητα για την υγρασία, απορροφώντας έως και 55 ml – για μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας.

Συσκευασία ενός επιθέματος – για πρόσθετη υγιεινή και άνεση . Κάθε επίθεμα διατίθεται σε ξεχωριστή συσκευασία – ιδανικό για να το παίρνει η μητέρα μαζί της κατά την έξοδό της, π.χ. στην τσάντα της. Έτσι τα επιθέματα διατηρούνται καθαρά και είναι έτοιμα προς χρήση.

Λεπτά υλικά – για διακριτικότητα. Τα επιθέματα στήθους της Medela είναι λεπτότερα από τα ανταγωνιστικά προϊόντα, διασφαλίζοντας διακριτική και φυσική εμφάνιση στη μητέρα.

Κολλητική ταινία – για πρόσθετη άνεση. Η κολλητική ταινία κρατάει το επίθεμα στη θέση του και εμποδίζει τη μετατόπισή του.

Καμπυλωτές πιέτες– για φυσικό σχήμα. Οι καμπυλωτές πιέτες διασφαλίζουν άνετη εφαρμογή και γυναικείο σχήμα.

Επιπλέον επένδυση – για πρόσθετη ασφάλεια. Η επιπλέον επένδυση και ο ανθεκτικός σχεδιασμός του επιθέματος  εγγυώνται στεγνό δέρμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Όλες οι τιμές των προιόντων είναι με το νόμιμο ΦΠΑ
Αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ με αντικαταβολή