Κατηγορίες

55.00 In stock
περιλαμβάνει ΦΠΑ
Ενοικίαση θήλαστρου στο Ηράκλειο Κρήτης, Ameda Finesse, Ηλεκτρικού με Δυνατότητα Διπλής Άντλησης με 1 Κίτ
Το ολοκαίνουργιο θήλαστρο Finesse μιμείται την νοσοκομειακή άντληση με πολλαπλής χρήσης αντλία Ameda Platinum και είναι σχεδιασμένο για καθημερινή και οικιακή χρήση.
Είναι φορητό και εύκολο στην αποθήκευση και στις μετακινήσεις.
Γενικά Χαρακτηριστικά:
    Τεχνολογία Comfortflow  που προσφέρει πιο ομαλή και πιο οικεία αίσθηση, που σημαίνει άντληση περισσότερου γάλακτος.
    Τεχνολογία Αθόρυβης Λειτουργίας.
    Σύστημα συλλογής γάλακτος HygieniKit: Τεχνολογία που εξασφαλίζει υψηλή υγιεινή (πιστοποιημένη απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων) για την προστασία της αντλίας, των σωληνώσεων και της φιάλης από τη μόλυνση και τους ιούς
    Δυνατότητα επιλογής προγραμμάτων ταχύτητας και αναρρόφησης, με 32 πλήρως προσαρμόσιμες επιλογές, για διαφορετικές επιλογές άντλησης γάλακτος.
    Κατάλληλο για μονή ή διπλή άντληση (περιλαμβάνει 1 κίτ άντλησης).
    Καθαρίζεται εύκολα.
Λειτουργεί με μετασχηματιστή (περιλαμβάνεται) ή και με μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται), ώστε να μπορεί να χρησημοποιηθεί οπουδήποτε και οποαδήποτε στιγμή σας είναι απαραίτητο.
Άντληση  περισσότερου γάλακτος:
Μεγάλο έυρος λειτουργιών ελέγχου ταχύτητας και αναρρόφησης που σας επιτρέπουν να επιλέξετε τις καλύτερες ρυθμίσεις για αυξημένη παροχή γάλακτος.

Δημιουργία περισσότερου γάλακτος:
Όπως χρησιμοποιείται στις νοσοκομειακές αντλίες της Ameda, η τεχνολογία ComfortFlow  έχει σχεδιαστεί για να μιμείται το φυσικό θηλασμό του μωρού. Αυτή η τεχνολογία παρέχει μια άνετη και ομαλή αίσθηση για τη μαμά ενώ η άντληση αποδεικνύεται κλινικά ότι επιτυγχάνει καλύτερη ροή γάλακτος.
Σύστημα συλλογής γάλακτος HygieniKit
Ασφαλής και εγγυημένη αποθήκευση του μητρικού γάλακτος:Το εξελιγμένο κιτ αντλίας κλειστού συστήματος της Ameda, έχει το μοναδικό διαφράγμα που έχει πιστοποιηθεί απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων και βοηθά στην προστασία του μητρικού γάλακτος και του μωρού από βακτήρια και ιούς κατά την άντληση.
Ανεση:
Διαφορετικά μεγέθη χοάνης που ταιριάζουν σε όλα τα θήλαστρα Ameda για να σας βοηθήσουν να κάνετε την άντληση πιο άνετη και αποτελεσματική.


Η ΤΙΜΗ ΑΦΟΡΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΗΝΑ