Κατηγορίες

Πρωτεΐνη Monster Whey (Φακελάκια 33g)

Η Amix Monster Whey PureTM είναι εξαιρετική φόρμουλα πρωτεϊνης η οποία διακρίνεται για την υπέροχη γεύση, την τέλεια διαλυτότητα και την εύκολη ανάμιξη. Είναι μία καθαρή πρωτεϊνη περιεκτικότητας 80% που αποτελείται από μία τριπλή πηγή πρωτεϊνών ορού γάλακτος (υπερφιλτραρισμένος σε χαμηλή θερμοκρασία συμπυκνωμένος ορός γάλακτος CFM®, και υδρόλυμα ορού γάλακτος), καζεϊνη, αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλυσίδας (BCAA) και L-Γλουταμίνης. Η Amix Monster WheyTM πρωτεϊνη ορού γάλακτος περιέχει επίσης την μοναδική σύνθεση Per-Form® (πεπτίδια λευκίνης) και το ελεύθερης μορφής αμινοξύ L-Λευκίνης για την ενίσχυση της δράσης του οργανισμού. Κρατάει συνεχώς τους μύες σας σε εγρήγορση λόγω του ότι διαθέτει τις απαραίτητες ποσότητες αμινοξέων που απαιτούνται για την σκληρή, δυνατή μυϊκή ανάπτυξη.

Οφέλη:

- Υποστηρίζει την ταχύτερη ανάπτυξη των μυών.
- Επιταχύνει την ανάπτυξη.
- Σταματάει την καταβολική διαδικασία.
- Αυξάνει την αποκατάσταση των μυών.
- Περιέχει τον συνδυασμό Per-Form® (πεπτίδια λευκίνης),
L-Λευκίνης και L-Τρυποφάνης.
- Υπέροχη γεύση και υδατοδιαλυτή.
- Πολύ χαμηλή σε περιεκτικότητα λιπαρών.
- Χωρίς ασπαρτάμη.

- Υποστηρίζει την ταχύτερη ανάπτυξη των μυών.

- Επιταχύνει την ανάπτυξη.

- Σταματάει την καταβολική διαδικασία.

- Αυξάνει την αποκατάσταση των μυών.

- Περιέχει τον συνδυασμό Per-Form® (πεπτίδια λευκίνης),L-Λευκίνης και L-Τρυποφάνης.

- Υπέροχη γεύση και υδατοδιαλυτή.

- Πολύ χαμηλή σε περιεκτικότητα λιπαρών.

- Χωρίς ασπαρτάμη.

 

 

Συνιστώμενη δοσολογία:

Ανακατέψτε ένα φακελάκι (33g) σε 200ml νερό ή γάλα χαμηλών λιπαρών. Χρησιμοποιήστε blender ή αναδευτήρα χειρός και ανακατέψτε για 30 δευτερόλεπτα περίπου. Πάρτε 2~3 μερίδες καθημερινά, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε πρωτεϊνη.

Παρατηρήσεις:

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν την ημερομηνία λήξης: Δείτε στη συσκευασία του. Φυλάσσετε σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 250C σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από το φως του ήλιου. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε αν είστε έγκυος ή θυλάζετε.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!

Προειδοποίηση αλλεργιών:

Το προϊόν αυτό περιέχει συστατικά που προέρχονται από γάλα και σόγια. Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί με εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, και ξηρούς καρπούς.

Κατασκευαστής : ΜΕΚΜΑ

Όλες οι τιμές των προιόντων είναι με το νόμιμο ΦΠΑ
Αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ με αντικαταβολή