Κατηγορίες

120.00 In stock
περιλαμβάνει ΦΠΑ
MEDELA MINI ELECTRIC Ηλεκτρικό Θήλαστρο

Για μια εξαιρετική εμπειρία θηλασμού.

Ως μία από τις κορυφαίες στον κόσμο εταιρίες στον τομέα της, η Medela επικεντρώνει το ενδιαφέρον της σε έρευνες πάνω στη συμπεριφορά θηλασμού των βρεφών, με βάση πραγματικά στοιχεία, και αυτό οδήγησε στις καινοτομίες Νέας Γενιάς Τεχνολογίας 2 - Φάσεων και Calma. Η Τεχνολογία 2-Φάσεων μιμείται το φυσικό ρυθμό θηλασμού του βρέφους, με τον οποίο αντλείται περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο. Πρώτα σύντομες θηλαστικές κινήσεις για τη διέγερση και κατόπιν βαθύτερες και πιο έντονες θηλαστικές κινήσεις, για να διασφαλίζεται η βέλτιστη ροή του μητρικού γάλακτος. Η θηλή Calma, η μοναδικά σχεδιασμένη λύση σίτισης για το μητρικό γάλα, επιτρέπει στο βρέφος να κάνει παύσεις και να αναπνέει ρυθμικά, έτσι ώστε να διατηρρεί τον φυσικό τρόπο θηλασμού του στήθους. Μια πρωτοποριακή τεχνολογία προς όφελος του μοναδικού δεσμού που συνδέει μητέρα και βρέφος κατά το θηλασμό.

 

Η αντλία θηλασμού στήθους medela σας βοηθά να εξασφαλίσετε το πολύτιμο μητρικό γάλα για το παιδι σας

  • διπλή αντλιά που μειώνει την διάρκεια άντλησης
  • ρυθμιζόμενη ροή για μεγαλύτερη άνεση
  • εύκολη εφαρμογή, καθαρισμός και χρήση

Εκατομμύρια μητέρες στον κόσμο έχουν επιλέξει το Mini Electric, ένα από τα πιο μικρά και πρακτικά ηλεκτρικά θήλαστρα στον κόσμο. Η λειτουργία του γίνεται με το ένα χέρι. Έτσι, είναι ιδανικό για περιστασιακή άντληση του μητρικού γάλακτος στο πσίτι ή οπουδήποτε αλλού. Η ρυθμιζόμενη υποπίεση προσφέρει άνεση στη χρήση του. Συναρμολογείται και καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα. Είναι κατάλληλο για λειτουργία με μπαταρίες ή με ρεύμα. Είναι το προτιμώμενο θηλαστρο για μητέρες που μετακινούνται πολύ.

Το μητρικό γάλα είναι η φυσική επιλογή για το βρέφος σας. Τπάρχουν όμως λόγοι και περιπτώσεις που δεν επιτρέπουν το φυσικό θηλασμό. Εδώ και περίπου 50 χρόνια τώρα, η Medela ήταν πεπεισμένη ότι οι συγκεκριμένες μητέρες και τα βρέφη τους μπορούν να βοηθηθούν. Σε στενή συνεργασία με ειδικούς σε θέματα θηλασμού, η Medela, μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην αγορά, πραγματοποίησε έρευνες και δημιούργησε θήλαστρα που ικανοποιούν πλήρως τις θηλάζουσες μητέρες. Για εκείνες τις μητέρες που θέλουν το καλύτερο για τα βρέφη τους και τις ίδιες. ''Επειδή νοιάζεστε για το μωρό σας''.

Όλες οι τιμές των προιόντων είναι με το νόμιμο ΦΠΑ
Αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ με αντικαταβολή