Κατηγορίες

29.00 In stock
περιλαμβάνει ΦΠΑ
GRANUS Mens up

Τόνωση της ανδρικής λίμπιντο και της στύσης για μέγιστες σεξουαλικές επιδόσεις. Διαρκεί περισσότερο από 48 ώρες μετά τη λήψη του.

To Granus Men’s Up είναι ένα 100% φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για την τόνωση της ανδρικής λίμπιντο και για μέγιστες σεξουαλικές επιδόσεις, απόλυτα ασφαλές, χωρίς καθόλου παρενέργειες και με πιστοποίηση από τον ΕΟΦ.

-Βελτιώνει τη στυτική δυσλειτουργία

-Επιβραδύνει την εκσπερμάτιση

-Ενισχύει τη σεξουαλική δραστηριότητα

-Δρα προστατευτικά στην υπερπλασία του προστάτη

-Δεν επηρεάζει την αρτηριακή πίεση

-Βοηθά στη νεφρική λειτουργία

Περιέχει 25 φυτικά και φυσικά συστατικά και βότανα τα οποία ενεργοποιούν, τονώνουν και δίνουν δύναμη και ζωντάνια στον ανδρικό οργανισμό. Τα κυριότερα δραστικά βότανα του Granus Men’s Up είναι:

Το Epimedium, που περιέχει τη δραστική ικαρίνη, μια ουσία που δρα σαν φυσικό αφροδισιακό, αυξάνοντας τη σεξουαλική επιθυμία και τη λίμπιντο στους άνδρες.

Το Eucommia Ulmoides, που τονώνει τους μύες στην πυελική περιοχή, βοηθά στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, επιβραδύνει την πρόωρη εκσπερμάτιση και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος.

Το Herba Cistanches, που αυξάνει τη ροή του αίματος στην πυελική περιοχή, ενισχύει τη λειτουργία των νεφρών και προλαμβάνει την υπερπλασία του προστάτη και τα δυσάρεστα συμπτώματά της.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 κάψουλα 1 ώρα τουλάχιστον πριν τη συνεύρεση, νηστικοί. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δόση διότι μπορεί να προκληθούν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Επαναλάβατε, αν απαιτηθεί, μετά από 24 ώρες.

Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος που δεν βλέπουν και δεν προσεγγίζουν παιδιά.

Όλες οι τιμές των προιόντων είναι με το νόμιμο ΦΠΑ
Αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ με αντικαταβολή