Κατηγορίες

Ταξινόμιση :    Προιόντα ανα σελίδα : 
Το Ενισχυτικό Σαμπουάν CADUTA είναι ένα προϊόν που συνιστάται ειδικά για προβλήματα αδυναμίας της τρίχας και πτώσης των μαλλιών.
  30.00
Χάρη στη μεγάλη συγκέντρωση ενεργών στοιχείων, η θρεπτική και δυναμωτική Λοσιόν RINFORZANTE της FAIRHAIR τρέφει, δυναμώνει και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής.
  60.00
Η Αγωγή Μαζικής Τόνωσης URTO-TR της FAIR HAIR αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα πολυετών ερευνών σχετικά με τη σύνθεση και παρασκευή επιστημονικών προϊόντων για την υγεία και την ομορφιά.
  85.00
Ισχυρή Αγωγή Αναζωογόνησης ΜΝΧ της FAIR HAIR αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα πολυετών ερευνών σχετικά με τη σύνθεση και παρασκευή επιστημονικών προϊόντων για την υγεία και την ομορφιά.
  75.00
Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν που βοηθά στη σταδιακή επαναφορά του χρώματος των γκρίζων ή λευκών μαλλιών.
  20.00
Το ειδικό Σαμπουάν ΑΒ της FAIR HAIR επαναφέρει τη φυσική ισορροπία του δέρματος, εξαφανίζοντας ριζικά κάθε τύπο πιτυρίδας και απολέπισης του δέρματος.
  40.00
Η Λοσιόν ANTIFORFORALE λύνει το πρόβλημα της απολέπισης του δέρματος της κεφαλής και την πτώση ξηρής ή λιπαρής πιτυρίδας, ελέγχει πλήρως την έκκριση σμήγματος και αποτρέπει την ξηρότητα των μαλλιών.
  60.00
Το ειδικά σχεδιασμένο Σαμπουάν GRASSI για λιπαρά μαλλιά της FAIR HAIR συμβάλλει θεαματικά στην αποτελεσματική εξισορρόπηση της έκκρισης σμήγματος.
  30.00
Η Λοσιόν GRASSI για λιπαρά μαλλιά εξαφανίζει τη λιπαρότητα των μαλλιών, αποκαθιστώντας τη φυσιολογική σταθερότητα του τριχωτού της κεφαλής.
  60.00

Σελίδα 1 απο 3

Όλες οι τιμές των προιόντων είναι με το νόμιμο ΦΠΑ
Αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ με αντικαταβολή