Κατηγορίες

Fisher & Paykel Icon Auto Novo Premo

Διαστάσεις: 160cm x 170cm x 220 cm
Βάρος: 2,2 kg
Eύρος πίεσης: 4 – 20 cm H2O
Υγρασία Μέγιστη: 35mg/L (BTPS) 85% RH σε 10cm H2O με επίπεδο υγρασίας 7
Θόρυβος: ≤ 29 dBA
Θάλαμος νερού: 420 ml έως την ανώτερη στάθμη πλήρωσης νερού.
Αποθήκευση δεδομένων: To smart stick καταγράφει 365 μέρες συνοπτικών δεδομένων αποτελεσματικότητας, 30 ημέρες λεπτομερών δεδομένων αποτελεσματικότητας (AHI Διαρροής), 7 ημέρες δεδομένων υψηλής συχνότητας ροής, πίεσης και διαρροής (50Hz) καθώς και αθροιστικά δεδομένα από την πρώτη χρήση.

Αποθήκευση και μεταφορά

Η συσκευή πρέπει πάντα να αποθηκεύεται και να μεταφέρεται στις παρακάτω θερμοκρασίες: -10 έως 60 οC
Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει νερό στο δοχείο του υγραντήρα πριν ταξιδέψετε. Η θήκη μεταφοράς δεν θα κλείσει εάν δεν αφαιρέσετε το καπάκι θαλάμου από την συσκευή.

Συνθηκες λειτουργίας

Θερμοκρασία περιβάλοντος: 5 - 35 οC
Υγρασία: 5 – 95 %
Υψόμετρο: 0 – 3000 m 

 

Η συσκευή να καθαρίζεται όπως περιγράφεται παρακάτω:

Αποσυνδέστε την συσκευή από την παροχή ρεύματος.
Σκουπίστε το εσωτερικό και την εσωτερική κοιλότητα της συσκευής (εφόσον έχετε αφαιρέσει το δοχείο του νερού) με ένα καθαρό, νοτισμένο (όχι υγρό) ύφασμα και ένα ήπιο απορρυπαντικό πιάτων. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά στιλβωτικά ή διαλυτικά καθώς ενδέχεται να προκαλέσουν βλάβη στην συσκευή.
Σε καθημερινή βάση καθαρίστε το θάλαμο του νερού και τον αναπνευστικό σωλήνα από την μάσκα και την συσκευή.
Καθαρίστε τον αναπνευστικό σωλήνα με ζεστό σαπουνόνερο και κρεμάστε τον έτσι ώστε και τα δυο άκρα να κοιτούν  προς τα κάτω.
Αφαιρέστε τον θάλαμο του νερού και πετάξτε το νερό που έχει απομείνει, μπορείτε να το πλύνετε σε πλυντήριο πιάτων και ξελύνεται το καλά. Αφήστε το να στεγνώσει.

Σε εβδομαδιαία βάση

Καθαρίστε επιμελώς το δοχείο νερού, αφήστε το εσωτερικό του δοχείου για 10 λεπτά σε διάλυμα ξυδιού και νερού, αδειάστε το διάλυμα και ξεπλύνετε καλά.

Αντικαταστήστε το φίλτρο αέρα όταν αποχρωματιστεί σε μεγάλο βαθμό περίπου 1 φορά κάθε τρεις μήνες. Συνίσταται η αντικατάσταση του θαλάμου, του σωλήνα κάθε έξι μήνες, σε περίπτωση όμως εμφάνισης ρωγμής πρέπει να γίνει άμεση αντικατάσταση.

Όλες οι τιμές των προιόντων είναι με το νόμιμο ΦΠΑ
Αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ με αντικαταβολή