Κατηγορίες

BCAA New Generation

Το AmixΤΜ BCAA Liquid νέας γενιάς είναι ένα ισχυρό σύνθετο υγρό των βασικών αμινοξέων διακλαδιζόμενης αλυσίδας (BCAA 2:1:1). Αυτή η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Β6 για ακόμη ταχύτερη απορρόφηση και με ισχυρό “Αντι-γαλακτικό οξύ έγχυσης”. Η υγρή μορφή του εξασφαλίζει γρήγορα πέψη και μέγιστη απορρόφηση των αμινοξέων στο μυϊκό ιστό.

Τα αμινοξέα BCAA είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών τα οποία διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των μυών, στην αύξηση του επιπέδου ενέργειας και στη μείωση της κόπωσης.
Το Αντιγαλακτικό οξύ έγχυσης βοηθάει στην μείωση του γαλακτικού οξέως στους μύες έτσι ώστε να συντομεύσει το χρόνο αποκατάστασης τους μετά από εντατική άσκηση και να βελτιώσει την αντοχή.
Οφέλη:
- Μέγιστες ταχύτητες ανάκτησης του μυϊκού ιστού μετά
την προπόνηση.
- Βοηθά στην μείωση του γαλακτικού οξέως.
- Υποστηρίζει την πρωτεϊνοσύνθεση.
- Αυξάνει την δύναμη και την ενέργεια.
- Αποτρέπει τον καταβολισμό των μυών.
- Χωρίς ασπαρτάμη.

Το AmixΤΜ BCAA Liquid νέας γενιάς είναι ένα ισχυρό σύνθετο υγρό των βασικών αμινοξέων διακλαδιζόμενης αλυσίδας (BCAA 2:1:1). Αυτή η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Β6 για ακόμη ταχύτερη απορρόφηση και με ισχυρό “Αντι-γαλακτικό οξύ έγχυσης”. Η υγρή μορφή του εξασφαλίζει γρήγορα πέψη και μέγιστη απορρόφηση των αμινοξέων στο μυϊκό ιστό.Τα αμινοξέα BCAA είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών τα οποία διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των μυών, στην αύξηση του επιπέδου ενέργειας και στη μείωση της κόπωσης.Το Αντιγαλακτικό οξύ έγχυσης βοηθάει στην μείωση του γαλακτικού οξέως στους μύες έτσι ώστε να συντομεύσει το χρόνο αποκατάστασης τους μετά από εντατική άσκηση και να βελτιώσει την αντοχή.
Οφέλη:

- Μέγιστες ταχύτητες ανάκτησης του μυϊκού ιστού μετά  την προπόνηση.

- Βοηθά στην μείωση του γαλακτικού οξέως.

- Υποστηρίζει την πρωτεϊνοσύνθεση.

- Αυξάνει την δύναμη και την ενέργεια.

- Αποτρέπει τον καταβολισμό των μυών.

- Χωρίς ασπαρτάμη.

Γεύση: Fruit Punch

Κατασκευαστής : ΜΕΚΜΑ

Όλες οι τιμές των προιόντων είναι με το νόμιμο ΦΠΑ
Αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ με αντικαταβολή